11 Aralık 2012 Salı

Güzel Bir Keşif

 
Bugün 4 yıldır oturduğum semtte bir yer keşfettimki oda 4 aydır burda oturan ablam sayesinde oldu hatta birşeyler aldık çıktık gülmeye başladım kendi kendime bide çok gezen biriyim diyodum anladımki ablamın eline su dökemem :)) Neyse gelelim keşfimize züccaciye mağazası ki her üründen var mutfak yatak odası banyo süs eşyaları ve hem kaliteli marka ürünler hemde piyasanın nerde yarısı çok şey almak istesemde kısmet bu seferlik bunlara oldu :)
1- Kızıma Yumurtalık 1 Tl
2-Gece lambası 5 Tl
3- Pipet ikili 1 Tl
4-Ortaboy termos 10 Tl
5-kahvaltı takımı 10 Tl(porselen)
Ürünler çok kaliteli tabi bazı ürünleri hediye aldım gece lambası arkadaşımın kızı oldu onun hediyelerinin arasına kondu kahvaltılık çok sevdiğim bir ablamın çeyizi için alındı :)
Bugün bunlarla yetinsemde en kısa zamanda yolum gene bu magazaya düşeceğe benziyo eve geldim ordakilere göre eksik belirledim :)))
Kocaman Sevgilerlee :)))
 
 

6 yorum:

  1. Gerçekten fiyatlar iyiymiş, bu aralar termos bakıyorum, maması soğuk olursa yemiyor bizim minik bey, ileride dışarı gezmeye çıktığımızda termosda sıcak suyumuz olur, yapıveririm diye düşündüm:)Oradan biliyorum termos fiyatlarını. Güle güle kullan hepsini canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım geçen ben aldım bunun iki katı fiyatına bunu görince baya şaşırdım zaten :)

      Sil
  2. Fiyatlar gerçekten çok uygun hemşerim..siz akçadağın neresindensiniz acaba..birde şu kelime doğrulamayı kaldırın yorum yazmak zor oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben sana mail atmıştım almadınmı kıs:) walla pek o kelime doğrulamayı bilmiyorum ama kaldırmayı denerim :)

      Sil
  3. yok almadım..ayarlardan yapılıyor canım yine yardımcı olurum kıs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sen bana mail at ordan yazarım ben sana olmazmı :) asyamicin@gmail.com

      Sil